| Home | Ramen & Deuren | Beglazing

Beglazing

Om te voldoen aan de strengste normen inzake isolatie werken wij voornamelijk met glas van het type Isolide en Trisolide van de firma Scheuten. 

Zij beschikken over een uitgebreid productengamma om te voldoen aan uw verwachtingen. Neem gerust contact met ons op voor alle verdere informatie aangaande isolatiewaardes of neem gerust een kijkje op hun website

 

Isolide®

Scheuten levert met Isolide® een thermisch isolatieglas met ongekend veel eigenschappen en toepassingsgebieden. Alle glasproducten onder deze naam worden vervaardigd volgens een gecontroleerd systeem: moderne productie, betrokken vakmensen en Europese normen en kwaliteiten.

De kwaliteiten van Isolide®
• Uitstekende isolatiewaarde waardoor optimaal comfort;
• Energiebesparing en rendement door uitgebreid kwaliteitsprogramma;
• Leverbaar in zeer veel speciale uitvoeringen en voor diverse toepassingen.

Isolide® biedt de architect een onuitputtelijk scala aan mogelijkheden: van een eenvoudige raam tot een volledige glazen gevel of dak. Enerzijds hebben nieuwe functionele en esthetische eisen in de architectuur de ontwikkeling van Isolide® sterk bevorderd. Anderzijds hebben nieuwe varianten van Isolide® geleid tot mogelijkheden die voorheen technisch onmogelijk waren.

Trisolide®

Door de steeds maar stijgende energiekosten wordt het bouwen van lage-energiewoningen ofwel passiefhuizen een steeds betere investering. Drievoudige beglazing is hierbij onmisbaar.

Scheuten biedt met Trisolide® een drievoudig isolatieglasproduct dat aan twee zijden bekleed is met een transparante, thermisch isolerende coating – SSN Lite. Hierdoor bespaart u aanzienlijk op stook- en verlichtingskosten en wordt een aanzienlijke daling van de CO2-uitstoot gerealiseerd. Hierdoor kunt u toch volop genieten van daglicht en zonnewarmte.

Om aan de normen te kunnen voldoen op het gebied van energiebesparing in passieve en ‘low-energy’ huizen is drievoudige beglazing een noodzaak. Daarbij wordt drievoudig glas vandaag de dag steeds vaker voorgeschreven. Om de energie optimaal te benutten, moet het glas dat in drievoudig isolatieglas wordt toegepast, voldoen aan specifieke kenmerken: een hoge g-waarde (Solar Energy Gain) en een hoge lichttransmissie.

Wonen 2020